C.V. de Kempernaaze

Langs deze weg willen wij u aandacht vragen voor C.V. de Kempernaaze uit Sittard. Wij zijn de carnavalsvereniging voor de wijken Vrangendael en Kemperkoul, waartoe de wijkdelen Kempehof, Europapark, Lahrhof en Haagsittard behoren. Opgericht in 1984 en vanaf dat moment zijn vele hoogtepunten de revue gepasseerd, denk hierbij bijvoorbeeld aan de rode neuzen actie voor de Stichting Het Andere Kind, en de jaarlijkse zittingen die garant staan voor een spetterende avond vol vermaak.
Willen wij als C.V de Kempernaaze midden in de beide wijken staan en zullen dan ook buiten het carnavalsseizoen evenementen gaan organiseren zoals een kerstmarkt, spokentochten en Rommelmarkt. Maar ook de langdurige zieken in onze wijk willen wij niet vergeten en hun dan ook een hart onder de riem steken. Het spreekt natuurlijk voor zichzelf dat wij dit niet kunnen zonder hulp van sponsoren. Geen enkele vereniging kan zonder steunende partijen, dus ook c.v de Kempernaaze niet.
Mocht u geïnteresseerd zijn om c.v. de Kempernaaze financieel te ondersteunen, of wilt u in een persoonlijk gesprek meer informatie neem dan gerust contact op met onze sponsorcommissie via onderstaand email adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te doneren dan kan dat via onderstaand bankrekening nummer:

NL27INGB0009674217

ten name van C.V. de Kempernaaze

Copyright © Cv de Kempernaaze 2021.