Vrijdag 10 november

 

De start van ons 3x11 jarig jubileumsfeest was meteen een geslaagde uitvoering van een buutteavond.

Zo geslaagd dat we zwaar overwegen hier een traditie van te maken op de vrijdagavond voor de 11de van de 11de.

Vijf buuttereedners gaven acte de presence, aan elkaar gepraat door onze Limburgse bekende buuttekenner en coach, tevens mede oprichter van de Kempernaaze, Wiel Mulders.

Allereerst trad Rob van Elst uit Groesbeek op als stratenveger. Zijn gweldige verhaal zorgde al voor een goed opgewarmde zaal. Vervolgens kon Frank Vroomen uit Schinnen als Christus de bezoekers ook bekoren met zijn vele speelse woordgrappen.

Als laatste voor de pauze kwam Gilbert Petit uit Ulestraten, veelvoudig buuttekampioen als vaandeldrager, binnen en zette de zaal helemaal op de kop.

Na de pauze een complete verrassing, namelijk nog redelijk nieuw in het Limburgse circuit Marlon Kicken uit Aarle Rixtel als Brother John. Waren de mensen al niet voorzien van pijnlijke kaken zorgde hij met zijn onvervalst donker accent daar wel voor.

Probeer daar als laatste buuttereedner, Huub Stassen uit Voerendaal maar eens overheen te gaan. Dat deed hij met verve. Als Tiroler deed hij bijna letterlijk het licht uit en zorgde mede daardoor voor een lachrijke avond. Kortom: een succes !

Copyright © Cv de Kempernaaze 2021.