Zaterdag 23 januari

Vandaag stonden twee recepties op het programma. Allereerst togen we naar de Kroankel om de Kronkelaere te feliciteren. Voorop met hun prins Larry 1 die als docent in het VO toch tijd had gevonden om het prinsschap op zijn hoofd te nemen. Uiteraard getooid met een steek. Zijn jeugdhoogheid Tygo 1 was aan zijn laatste dag als hoogheid bezig want morgen wordt tijdens een jeugdzitting zijn opvolger bekend gemaakt.

Daarna voor de eerste keer in de verenigingshistorie naar de Sjravelaire uit groot Genhout op verzoek van onze prins Bart en hoofdsponsor Hans. Prins Peter 2 is geboortig in Meers maar zijn rollende r was hij kwijtgeraakt.  Omdat hij de eerste prins van de Sjravelaire was die een pofbroek met witte mayo droeg had hij gekozen voor zwarte ipv witte schoenen. Die modemisser konden we niet aan ons voorbij laten gaan en moesten zijn zwarte schoenen opgeleukt worden. Onze prins deed dit door middel van zilveren gespen.

Jeugdprins Stef 1 en 3 jubilarissen in overtreffende trap, 1x11, 2x11 en 3x11 worden vervolgens ook van een huisorde van de Kempernaaze voorzien. Inmiddels was het royaal voorbij 22 uur en werd rap huiswaarts vertrokken om toch nog wat te kunnen uitrusten voor de dag van morgen met weer een receptie.

Copyright © Cv de Kempernaaze 2021.