zitting 2016

Zaterdag 16 januari

In een vol zalencentrum de Oase zijn in een prachtige zitting de nieuwe hoogheden van cv de Kempernaaze uitgeroepen.

Optredens van Kartoesj, Pierre Cnoops, Animolly, Marleen Mols en Thorsten von Lippe Biesterfeld waren hoogtepunten die zorgden voor een prima sfeer op de zitting.

Maar alles stond natuurlijk in het teken van de officiële zaken deze avond. Het aftreden van prins Rob 1 en jeugdprins Ruud 1 die in de volksmond het plukken wordt genoemd gebeurde al vrij vroeg op de avond.

De entree van de jeugdhoogheid werd begeleid door de triomfmars uit Aida van Verdi en gaf een koninklijke touch aan de binnenkomst. Gepresenteerd werd de 11-jarige Jeannette 1(Stepanyan) als nieuwe jeugdhoogheid. Deze groep 8 leerling van de basisschool Lahrhof stal meteen de harten door te vertellen dat ze op 1 februari jarig is en jaren heeft gedacht dat carnaval voor haar gevierd werd.

Na de pauze werd via de inmiddels traditionele aud prinse act de nieuwe grote hoogheid geïntroduceerd. Via een fragment uit de musical Grease werd Bart 1 (Janssen) geïnstalleerd. De aanwezige huiskapel Noots Biejein herkenden hem meteen als hun 1x11 jarig oud lid.

Tevens werden deze avond oud prins Rob 1 en vader van de oud jeugdhoogheid Heins geïnstalleerd als respectievelijk lid en aspirant-lid.

Al ruim na middernacht werd nog eentje genomen op de gezondheid van de hoogheden. Er staat op zondag weer een lange dag op het programma.

Copyright © Cv de Kempernaaze 2021.