Receptie prins Rob 1 en jeugdprins Ruud 1
Op vrijdagavond 6 februari hebben de hoogheden van cv de Kempernaaze gerecipieerd in zalencentrum de Oase. Een drukbezochte receptie waarbij veel carnavalsverenigingen acte de présence hebben gegeven. De Kleischotte uit het naburige Susterseel waren als laatste aan de beurt en waren met tanzmariechen en het complete dreigestirn naar Sittard afgereisd. Niet nadat ze waren voorafgegaan door: de Mechelkes, de Klumpkes, de Koelkop, de Sjoutvotte, de Keescheknup, de Smautbulen, de Kronkelaere, de Narre,  de Doale en natuurlijk de Marotte.
Deze laatste zelfs onder begeleiding van de Marottekapel in hun 6x11 jarige bestaansfeest. Een zeldzame eer die ons te beurt viel. Vele particulieren passeerden tussendoor de receptietafel en op de gebruikelijke wijze werd hierbij van diverse bronnen gebruik gemaakt om onze prinsen de maat te nemen. Voor onze jeugdhoogheid Ruud waren zelfs de jeugdfanfaar, ' t Hermenieke en de Zittesje Kenjer Kapel aanwezig die meerdere muzikale serenades brachten. Ook zijn honkbalclub Condors waren aanwezig. Lokale politieke partijen, CDA en GOB waren zelfs in een niet-verkiezingsjaar aanwezig. Dit gelardeerd met het bezoek van onze eigen wethouder Astrid Verblakt van Sittard-Geleen. Verder nog enkele clubs en verenigingen zoals daar waren: de Nonnevotteclub, Dorpelmaeg, de biljartclub van de Oase en de beheersstichting van de Vrangendael.
Nadat dit grof geschut haar taken had vervuld was er nog tijd voor een toespraak van enkele oud jeugdprinse en prinsessen, gevolgd door een ietwat hese toespraak van de dames van de Kempernaaze. Nadat ook nog de aud prinse Rob 1 op de hak hadden genomen was het alweer in de late uurtjes en werd zeer vermoeid huiswaarts gekeerd.  Een prima strak verlopen avond die vooral de collega's van Onze hoogheid Rob 1 zich nog lang zullen heugen.

Copyright © Cv de Kempernaaze 2021.