Donderdag 5 februari Receptie CV de Perganaaze
Deze receptie van onze geliefde vrienden van de Perganaaze is altijd een belevenis op zich. Vraag aan de gemeente als ze dit al lezen: Waarom zijn deze gasten nooit op het Gemeentetreffe ??
De nieuwe Prins Patrick 1 (Bentlage) is voor enkele onder ons geen onbekende. Hij werkt bij de Jan Linders in Sittard. Dus de vraag hoe ze deze koopavond zonder hem zouden doorkomen was dan ook gerechtvaardigd. Maar ze hadden vervanging geregeld. Patrick is sowieso al lid van de raad van 11 van de Naaze.
Daarna moest vorst Peter door het stof. Hij had aan onze oud-Prins Huub 1 een halve liter bier beloofd en deze belofte was hij vergeten in te lossen. Vandaag nam hij dit echter goed in de hand en zorgde ervoor dat Huub niet droog kwam te staan. belofte maakt schuld. Onze hoogheden hebben hierna prins Patrick zijn versierselen omgehangen. Aangezien ze op hun schema niet een bezoek aan onze receptie hebben staan hebben we hiervan medling gemaakt. Vorst Peter gaf aan dat hij alles in het werk zal stellen om morgen (6 februari) met een delegatie te kunnen komen. Een receptie met optredens, jawel. We hebben Coupe Marie gezien en net toen we vertrokken kwamen de Geliende uit Hulsberg hun LVK 3e prijsknaller laten horen.

 

Copyright © Cv de Kempernaaze 2020.